Opšte odredbe
U skladu sa odredbama novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018) politika privatnosti odnosi se na sve korisnike i posetioce naše internet stranice i naših servisa.
Sajt je u vlasništvu Škole „Ruđer Bošković“ u Beogradu, Кneza Višeslava br.17.
Molimo Vas da u potpunosti pročitate Politiku privatnosti pre nego što počnete sa korišćenjem sajta.
Uslovi korišćenja sajta
U skladu sa politikom privatnosti, pristupom i korišćenjem internet sajta  prihvatate bez ograničenja ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da sajt ne koristite.
Sadržaj sajta
Sajt sadrži podatke o školi i programima koje škola nudi, upisnoj proceduri, jezičkim centrima, podatke o zaposlenima i upravi,  školskom životu, kreativnim aktivnostima škole, putovanjima i izletima, aktuelnim vestima i događajima. Škola garantuje tačnost podataka na sajtu, a bez prethodno date pisane dozvole korišćenje podataka sa sajta je zabranjeno. Škola zadržava pravo da u svakom momentu može vršiti ažuriranje, brisanje podataka sa sajta i dodavanje novih sadržaja.
Politika zaštite i privatnosti podataka
Za pristup i korišćenje sajta nije potrebna registracija. Sajt možete koristiti bez otkrivanja informacija o sebi. Prilikom korišćenja sajta, škola može prikupljati podatke koji nisu lične prirode, a to su podaci koji se odnose na ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o operativnom sistemu, internet provajderu i druge slične informacije.
Upotreba sakupljenih informacija
Кako sakupljene informacije otkrivaju podatke koji nisu lične prirode, te podatke koristimo kako bismo izmerili broj poseta internet sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, najčešće pregledane stranice. Informacije koje na taj način prikupljamo koristimo radi poboljšanja kvaliteta sajta, unapređenja stranica i ažuriranja postojećeg sadržaja.
Otkrivanje sakupljenih informacija
Prikupljene informacije su dostupne saradnicima koji vode i ažuriraju sajt, a kako se radi o informacijama koje imaju za cilj poboljšanje kvaliteta sajta, informacije se dalje ne dele trećim licima.
Izmene sajta
Кako škola zadržava pravo da u svakom momentu pristupi izmeni sajta, molimo vas da uvek pregledate najnovije verzije dokumenata politika privatnosti i uslovi korišćenja da biste uvek bili u toku sa vašim pravima i obavezama sa kojima ste saglasni prilikom korišćenja sajta.