Bojan Ilić

Profesor fizičke kulture

bojan.ilic@boskovic.edu.rs

Obrazovanje: Univerzitet u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
Međunarodna licenca atletskog trenera pri Atletskom savezu Srbije (ASS)
br.101 020; Trener Paraolimpijskog komiteta Srbije od 2005 god. – trener osoba sa invaliditetom; Trener AK‘’Crvena zvezda’‘; Trener ASK’‘Athletic Star’’;

Stručno usavršavanje:

-Međunarodni seminar altletskih trenera
-Konferencija atletskih trenera Evrope
-Dani atletike
-Konferencija altetskih trenera Balkana

Nagrade:

a) kao sportista: Atletika disciplina -Bacanje koplja – višestruki osvajač najviših odličja na takmičenjima u zemlji, Balkanu i Evropi (na takmičenjima za reprenzetaciju i za klub); Kao državni juniroski rekorder u bacanju koplja proglašen za najboljeg juniora (ASS ) u državi i klubu AK‘’Crvena zvezda’’ (1994-95.)

b) kao atletski trener: Najbolji trener ASB – grada Beograda (konkurencija mlađe juniorke, juniorke, mlađe seniorke) u 2006. ‘07. ’08. Najbolji trener ASS – Srbije (ml.juniorke) za 2006. god. Najbolji mladi trener Sportskog društva ‘’CRVENA ZVEZDA’’ 2007.

Trener sportista koji je osvojio medalju na Evropskom prvenstvu osoba sa invaliditetom u Espu-Finska 2005.god., Trener više sportista: finalista svetskih i evropskih prvenstava  za kategoriju juniora kao i osvajača najviših odličja sa Balkanskih prvenstava od 2005 do 2011. godine. Trener višestrukih prvaka države u svim kategorijama.