Zoran Mišić

Zoran Mišić

Zoran Mišić

Profesor likovne kulture

zoran.misic@boskovic.edu.rs

Obrazovanje: Fakultet primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu, smer zidno slikarstvo

Stručno usavršavanje:

-Kako unaprediti i vrednovati sopstvenu nastavu
-2012. iStockphoto Exclusive Illustrator

Učešće u projektima:

-Od 1998-2008 je mentor za nastavu crtanja i slikanja u okviru  Narodnog univerziteta  “Braća  Stamenković “ i  “Đuro Salaj”gde učestvuje u.realizaciji  izložbi, letnjih škola slikanja i likovnih kolonija.
-2007. i 2008.ucestvovao u organizaciji i realizaciji programa likovnih radionica decjeg letnjeg kampa”Skola prijateljstva” na Tari.
-Od 2006.stalni član tima za vizuelnu umetnost Treehouse Storytelling Centre u Beogradu.gde učestvuje u osmišljavanju, organizovanju  i izvođenju  brojnih tematskih likovnih radionica, predstava i projekata namenjenih deci predškolskog i školskog uzrasta:
-2008.Belgrade Storytelling Festival visual art workshops
-2010.Tematska likovna radionica  u Afričkom  muzeju
-Radionice nastale u saradnji sa Muzejem grada Beograda: 2010. Muzej Tome Rosandića,   2011,konak Knjeginje Ljubice,

-2010. Microsoft Corporation i Treehouse center projekat “Bezbednost na internetu”: vizuelna obrada predstave za učenike osnovnih škola.
-“Festivala Svetllosti” Beograd 2010 i 2011, program “Svetlucanje” namenjen deci - radionice za izradu lumino objekata od reciklažnog materijala na lokacijama:KC 
Grad , Etnografski Muzej, Konak Knjeginje Ljubice, Francuski kulturni centar, Kulturni centar Beograd, Knez Mihajlova ulica..